esemény
Exkluzív tárlatvezetés Gulyás Miklóssal | Martin Parr kiállításán | Műcsarnok

megnyitó | 2022. junius 11. 15:00

web | https://www.facebook.com/event...

cím | Műcsarnok

Térkép

Exkluzív tárlatvezetés Gulyás Miklós Balogh Rudolf-díjas fotográfus, egyetemi docenssel a Martin Parr: Strand az egész világ c. kiállításon


Martin Parr világlátása kíméletes inkább, vagy kíméletlen? Nem lehet eldönteni nézőként, mert ő maga sem dönti el ezt alkotóként. Ebben áll a különössége. Nincs előre kiötölt koncepció, csak témák vannak és őszinte, tisztánlátó érdeklődés. Pontosan azt csinálja, amit nagy elődei, mégis új, és azonnal felismerhetően karakteres. Ez különösen izgalmas abban a korban, amikor állítólag két perc alatt készül annyi fotó, mint a 19. században összesen.
Gulyás Miklós


Martin Parr brit fotográfus, a Magnum Photos sztárja, az európai kortárs színes fotográfia egyik legismertebb képviselője, akinek munkái első alkalommal láthatók Magyarországon. A jelenkor fáradhatatlan krónikásaként több mint négy évtizede kutatja a mindennapi élet jelenségeit, a britek időjárással kapcsolatos felfogásától kezdve az ideális otthon, vagy a vásárlási, szórakozási szokások bemutatásán át egészen a nemzeti karakter megragadásáig.

Jegyár: 2500 Ft
Biztosítsa helyét online jegyelővétellel: https://jegymester.hu/production/60549/mucsarnok-exkluziv-tarlatvezetes-gulyas-miklos-balogh-rudolf-dijas-fotografus-egyetemi-docenssel/6000619 
Szakmai jegy / csak a helyszínen kapható: 2000 Ft

Jótanács

Ha egy intézmény nevére kattint, akkor az ikOn megmutatja az intézmény adatait és azt, hogy milyen események lesznek ebben az intézményben.

FKSE Patron