esemény
Exkluzív online tárlatvezetés Korniss Péterrel | a FOTÓIKONOK tárlaton | Műcsarnok

megnyitó | 2021. junius 10. 19:00

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. junius 27.

Exkluzív online tárlatvezetés Korniss Péter Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és Pulitzer-emlékdíjas magyar fotográfus, fotóriporterrel a FOTÓIKONOK - Archívumból történelem | Howard Greenberg Gallery, New York c. tárlaton. A június 3-i élő program felvételről, kiegészítésekkel.

Az ötödik éve megrendezett Budapest FotóFesztivál nyitókiállításán 41 fotográfus közel 70 felvételén a fotográfia 20. századi történetének részletgazdag képe rajzolódik ki. A világhírű galéria archívumából készült személyes válogatásában a 20. századi fotográfia legjelentősebb alkotóinak kitűnő képeit láthatja a budapesti közönség, ismerős és ritkán látható felvételeket egyaránt. Az ikonikus nevek között, mint Berenice Abbott, Araki, John Heartfield, William Eggleston, Walker Evans, Allen Ginsberg, Helmut Newton vagy Man Ray, számunkra kitüntetett helyet foglalnak el a világhírű magyar származású fotográfusok, köztük André Kertész, Robert Capa és Martin Munkácsi.


Online jegy: 900 Ft

https://jegymester.hu/production/60489/mucsarnok-exkluziv-online-tarlatvezetes-korniss-peterrel-a-fotoikonok-tarlaton/6000562

Az esemény a premiert követően folyamatosan elérhető!

A kiállításról: http://mucsarnok.hu/fotoikonok

 

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.

OFF Biennale