esemény

megnyitó | 2021. április 24. 19:00

a kiállítás bezárása | 2021. augusztus 22.

Online program! Exkluzív tárlatvezetés Bánkuti András fotóriporterrel, a Digitális Fotó Magazin főszerkesztőjével, a FOTÓIKONOK - Archívumból történelem | Howard Greenberg Gallery, New York c. tárlaton.
Az ötödik éve megrendezett Budapest FotóFesztivál nyitókiállításán 41 fotográfus közel 70 felvételén a fotográfia 20. századi történetének részletgazdag képe rajzolódik ki. A világhírű galéria archívumából készült személyes válogatásában a 20. századi fotográfia legjelentősebb alkotóinak kitűnő képeit láthatja a budapesti közönség, ismerős és ritkán látható felvételeket egyaránt. Az ikonikus nevek között, mint Berenice Abbott, Araki, John Heartfield, William Eggleston, Walker Evans, Allen Ginsberg, Helmut Newton vagy Man Ray, számunkra kitüntetett helyet foglalnak el a világhírű magyar származású fotográfusok, köztük André Kertész, Robert Capa és Martin Munkácsi.

A tárlatról bővebben: http://mucsarnok.hu/fotoikonok
premier: 2021. április 24. 19.00
Az esemény a premiert követően folyamatosan elérhető!
Jegyár: 900 Ft
https://jegymester.hu/production/60468/mucsarnok-fotoikonok-exkluziv-virtualis-tarlatvezetes-bankuti-andrassal/6000541

A tárlat virtuális sétája: http://mucsarnok.hu/panoramafoto/fotoikonok

Fotó: Fűrjes Viktória

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.

OFF Biennale