Múzeumok Őszi Fesztiválja: Gasztronómiával egybekötött tárlatvezetés a MODEM-ben | Aba-Novák Vilmos, Reigl Judit, Vera Molnár, Birkás Ákos, Keserü Ilona, Lakner László, Nádler István, Tót Endre, Tölg-Molnár Zoltán, Bukta Imre, Csontó Lajos, Eperjesi Ágnes, Fehér László, feLugossy László, Gábor Imre, Gerber Pál, Kicsiny Balázs, Lovas Ilona, Pinczehelyi Sándor, Várnai Gyula, Asztalos Zsolt, Benczúr Emese, Csörgő Attila, Esterházy Marcell, Gyenis Tibor, Nagy Kriszta x-T, Pettendi Szabó Péter, Richter Sára, Katharina Roters, Société Réaliste, Szolnoki József, Balázs Nikolett, Bede Kincső, Dobokay Máté, Tim Freiwald, Gallai Judit Ágnes, Molnár Judit Lilla, Nemes Márton, Renata Pintérova, Schuller Judit Flóra, Váczi Lilla és Koltay Dorottya Szonja
megnyitó | 2024. október 26. 17:00
web | http://modemart.hu/muzeumok-os...
cím | MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ - földszinti kiállítótér
Madlen Desszert és Tortabutik & Maison Aux Pois & MODEM – csatlakozz te is a kultúra és gasztronómia fúziójához!
Szeretettel várunk mindenkit október 26-án 17 órakor a MODEM-be a Múzeumok Őszi Fesztiválja keretén belül!
Az idei téma a gasztronómia, melyhez mi is csatlakozunk.
Vegyél részt Te is a a Hanyas vagy? című generációkutatás szerint rendezett tárlatunk (földszinti kiállítótér) vezetésén, közben pedig élvezd a Madlen Desszert és Tortabutik ínycsiklandó süteményeinek kóstolóját, valamint a Maison Aux Pois gondosan válogatott borait. Ezek a különleges ízek szorosan összefonódnak a generációkkal, akárcsak a Hanyas vagy? című kiállításunk.
Tapasztald meg, hogyan jelenik meg a Boomer és a Z generáció a gasztronómiai élményekben, miközben felfedezed a művészet világát!
Madlen Desszert és Tortabutik:
A családi vállalkozást Anita és férje, Tóni vezetik, ahol a több mint 30 éves cukrásztapasztalat találkozik a letisztultsággal, eleganciával és minőséggel. Külföldi tapasztalataik Svájcban és Ausztriában tették őket a különleges édességek mestereivé, azóta is minden egyes tortát és desszertet egyedi módon, szívvel-lélekkel készítenek el. Náluk nincs két egyforma torta: minden kreáció a megrendelő egyéni ízlésére és elképzeléseire szabott, így válik minden egyes alkotás igazi kulináris élménnyé.
Maison Aux Pois:
Boraik az eleganciáról szólnak, többek között ezért is kapott a birtokuk francia nevet. Céluk kifinomult, letisztult stílusban bemutatni a termőhelyeiket. Az eleganciát, finomságot keresik olyan szőlőfajtákban, amelyek alkalmasak a termőhely bemutatására. Boraik 3 év alatt 17 nemzetközi érmet nyertek a világ legrangosabb borversenyein. 2024-ben Tokaji borászatként 4 érmet nyertek a boraik a világ legrangosabb, Decanter borversenyén, ezzel a legeredményesebb borászatok közé emelve a Maison aux Poist. Szintén idei büszkeségük, hogy a 2019-es Aszú boruk nem csak aranyérmet nyert a svájci Expovina borversenyen, hanem a kategória legjobbjaként, megnyerte a verseny legjobb édesbora díját is.
Maximális létszám: 50 fő
Az eseményre a létszám korlátozott, és a részvétel érkezési sorrendben történik.
Belépő: 2000 Ft
A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.
Az ikOn oldalain elhelyezett hirdetésekkel (bannerekkel) a kortárs képzőművészeti események nagyobb látogatottsága érdekében végzett munkát támogatja!