esemény
Tárlatvezetés Gábor Áronnal és a Project333 koncertje a Körkérdés című kiállításon | Gábor Áron Körkérdés című kiállításán | Műcsarnok

megnyitó | 2023. december 17. 16:00

web | https://mucsarnok.hu/program/p...

cím | Műcsarnok

Térkép

A program során Gábor Áron tart tárlatvezetést, majd a Project333 zenekar improvizált kamarazenét játszik.

16.00-16.30: Gábor Áron tárlatvezetése

16.30-17.15: Project333 koncert

Ami inspirál, az a szabadság, a koncentrált figyelem, a csend. Nincs stílus, csak hangok, nincsenek klisék, csak jelenlét. A hangszerek a szabad improvizációs műfajok felől érkeznek, a zene inkább a kortárs kamarazene felé tart.

Tagok:
Mákó Rozi - zongora, szintetizátorok
Roskó Gábor - szaxofon
Héjja János - gitár
Tarnay Timon - trombita, ütőhangszerek
Tarnay Károly – basszusgitár

Gábor Áron (1954) a nyolcvanas évek eleje óta alkot festőként, grafikusként, szobrászként és performerként, ugyanakkor installációi, videóművei révén is hangsúlyos a jelenléte a kortárs képzőművészetben. Különféle rendszerek elemeit markánsan ötvöző műveit a vizuális sokrétűség révén a tapasztalatokat összegző, egyúttal számtalan jelentésrétegnek teret engedő formába ágyazva hozza létre.
A Műcsarnokban megrendezésre kerülő tárlat az eddigi életmű tizenhárom fő témájából hármat mutat be – a ’80-as és a ’90-es években készült, valamint a legújabb alkotásokra fókuszál, tovább szélesítve az összefüggések körét.

A kiállításról: https://mucsarnok.hu/gabor_aron

jegyár: 3500 Ft

Biztosítsa helyét helyszíni vagy online jegyelővétellel!

A kiállítás a kísérőprogramok ideje alatt csak programjeggyel látogatható.

szakmai jegy 3.000 Ft, a helyszínen kapható.

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.