esemény

Három évtized magyar képzőművészete középiskolások szemén keresztül

A MODEM 2019-ben indított kísérleti művészetpedagógiai projektje idén októberben a végéhez ér. Ennek záróakkordjaként október 23. és február 12. között látható az a tárlat, amelyen a rendszerváltás óta eltelt bő 30 év magyar kortárs művészeti világát mutatják meg különleges módon.

Program:

14:00 Csoportos kísérleti foglalkozások gyerekeknek és felnőtteknek Szabics Ágnessel és Don Tamással

17:00 Kiállításmegnyitó és kurátori tárlatvezetés

 

Kurátorok: Don Tamás, Mélyi József, Szabics Ágnes

Kiállító művészek:
Albert Ádám, Antal Balázs & Hatházi László és Fodor Zoltán, Benczúr Emese, Birkás Ákos, Borsos Lőrinc, Bukta Imre, Chilf Mária, Csákány István, Csörgő Attila, Eperjesi Ágnes, Esterházy Marcell, Fabricius Anna, Fátyol Viola, Gerhes Gábor, Gémes Péter, Gőbölyös Luca, Imre Mariann, Jovánovics György, Kicsiny Balázs, KissPál Szabolcs, Kis Varsó, Kocsi Olga, Lakner Antal, Nemes Csaba, Németh Hajnal, Németh Ilona, Pauer Gyula, Société Réaliste, Szabó Dezső, Szilágyi Lenke, Trapp Dominika, Várnai Gyula.

Az esemény ingyenes!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

30+ ingyenes kísérleti művészetpedagógiai foglalkozások a megnyitón

A megnyitó előtt a kiállítás kurátorai tartanak ingyenes csoportos foglalkozásokat kicsiknek és nagyoknak.

A fiatalok 14 órától Szabics Ágnes képzőművész segítségével ismerkedhetnek meg Esterházy Marcell atelier_bp fotósorozatával, mellyel egyidőben a felnőttek Kis Varsó Tulajdonság című gipsz szoboregyüttesét értelmezik Don Tamással.


Mivel a helyek száma korlátozott (12 fő/foglalkozás), a részvételi szándékotokat a regisztracio@modemart.hu e-mail címre jelezzétek az életkorotok megadásával.

Jelentkezési határidő: 2022. október 20.
Korosztály: 6-99 év

További részletek: modemart.hu

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.