esemény
Rieder Gábor exkluzív tárlatvezetése az Esterházy Art Award 2021 kiállításban | Rieder Gábor | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2022. január 29. 16:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Térkép

Az Esterházy Art Award 2021-es Short List kiállításán tárlatvezetést tart Rieder Gábor – művészettörténész, kurátor, kritikus és tanácsadó, jópár kötet szerkesztője, megszámlálhatatlan cikk és tanulmány szerzője, a kortárs művészet és a 20. századi magyar képzőművészet kutatója.

Bővebben a kiállításról: Az idei Esterházy Art Award díjhoz kapcsolódó kiállítás méreténél, központi szerepénél és a jelölt művészek gondos kiválogatásánál fogva a fiatal művészeti szcéna legmértékadóbb áttekintésének minősül. Az Esterházy Art Award kulturális jelentősége nemcsak a kortárs művészet támogatásában rejlik, hanem abban a lehetőségben is, hogy új társadalmi tendenciákat és gondolkodásmódokat ismerjen fel.

 

Az eseményen kiállítási belépővel vagy bérlettel lehet részt venni regisztrációt követően.

Regisztrálni IDE KATTINTVA lehet.

 

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében látogatásukkor viseljenek a múzeum egész területén maszkot. Ez mindannyiunk érdeke.

Tájékoztatjuk, hogy eseményeinkről hang- és képfelvétel készül, amelyből a Ludwig Múzeum részleteket használhat fel a múzeum és programjainak népszerűsítése céljából és egyéb promóciós célokra. Eseményeinken történő részvétellel Ön elfogadja, hogy a felvételeken Ön is feltűnhet, de a Ludwig Múzeummal vagy az általa jogosított harmadik személyekkel szemben a felvétel felhasználásával összefüggésben semmilyen követeléssel nem élhet.

Jótanács

Ne elégedjen meg az artKomm levelek olvasásával! Az ikOn weboldalán sokkal több információt talál az eseményekről.