esemény
Fény – Önismereti foglalkozás felnőtteknek | Nagy Luca meseterapeuta | Ferenczy Múzeumi Centrum

kurátor | Muladi Brigitta

megnyitó | 2021. december 10. 17:00

web | http://muzeumicentrum.hu

a kiállítás bezárása | 2022. október 30.

cím | Czóbel Múzeum, Templom tér 1.

Térkép

Önismereti foglalkozás felnőtteknek Nagy Luca meseterapeutával a Két Paletta. Modok Mária & Czóbel Béla kiállításához kapcsolódóan.

A kiállítás 2021. október 29. – 2022. október 30. között, csütörtöktől vasárnapig 10:00-18:00 óra között látogatható.
Két művész az életben és a vásznakon is házasságra lépett a Czóbel Múzeumban, Modok Mária halálának és Czóbel Béla Műcsarnokban rendezett kiállításának 50. évfordulóján.
Két Paletta címmel mutatkozik meg a ragyogó Nap és az állandóan változó Hold.
Igazi csillagszabóvá kell válni ahhoz, hogy megfigyeljük az általuk ábrázolt, bennünk rejlő kislány és kisfiú termetét, a lemeztelenített nő mély érzéseit és az arcát határozottan vállaló férfi nagyságát.
Egy albán mese segítségével a felnőtté érés vágyának megnyilvánulása után kutatunk a festményekben, a közös élet építési stratégiáját, a stabilitás színfoltjait, a szétesés veszélyének ecsetvonásait térképezzük fel közösen a termeket bejárva úgy kívül, mint belső birodalmunkban.
Végy a fényemből, hogy megszépítsd vele termeted – mondja a mese, így nincs más dolgunk, mint eljönni, jelen lenni és befogadni a lélek – művészet – mese találkozási pontjából kirobbanó fényáradatot.
Helyszín: Czóbel Múzeum, Szentendre, Templom tér 1.
Regisztráció (max 15 fő): regisztracio@muzeumicentrum.hu
A foglalkozás belépőjeggyel látogatható.
A múzeum rendezvényei és kiállításai védőmaszk viselésével látogathatók.
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

FKSE Patron