esemény
Hatszemszög – tudomány, művészet, gazdaság | Hálózatok & Mesterséges intelligencia | Szabados Levente, Nagy Ágoston, Szalóczy Nóra | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

kurátor | Kürt Akadémia

megnyitó | 2021. május 13. 18:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

a kiállítás bezárása | 2021. május 13.

Hatszemszög – tudomány, művészet, gazdaság

A Ludwig Múzeum és a KÜRT Akadémia közös programsorozata

Három nézőpont, három világkép. A Ludwig Múzeum és a KÜRT Akadémia közös programsorozata arra tesz kísérletet, hogy egy-egy kiállítás központi témáját hatszemszögből világítsuk meg.

Vajon mik a különbözőségek a tudomány, a művészet és a gazdaság szereplőinek hozzáállásában? Vajon vannak-e eszközeikben, eredményeikben, gondolkodásmódjukban hasonló vonások? Meghívott vendégeink 10-10 perces előadását követően közös beszélgetésen fejtjük fel a hatszemszögben rejlő izgalmas találkozásokat.

 

I. alkalom: Hálózatok x Mesterséges intelligencia

Első alkalommal a hálózatok és a mesterséges intelligencia világát térképezzük fel a Rejtett mintázatok c. kiállítás apropóján. Szabados Levente, vezető AI szakértő, Nagy Ágoston, médiaművész és kutató, valamint Szalóczy Nóra egészségszociológus beszélgetnek arról, hogy a minket körülvevő társadalmi, kulturális, egészségügyi hálózatokon a mesterséges intelligencia milyen predikciókra képes, illetve hogy az alkotói és kutatófolyamatokra miként hat.

 

Platform: Zoom Webinar

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

 

A Hatszemszög 3 vendége:

TUDOMÁNY
Szabados Levente, vezető AI szakértő, képzésvezető, KÜRT Akadémia

MŰVÉSZET
Nagy Ágoston, kutató, médiaművész

GAZDASÁG
Szalóczy Nóra, egészségszociológus, az IQVIA Real World Evidence üzletágvezetője

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

OFF Biennale