esemény
Graphidion, piramis, játék: tárlatvezetés a Konok Tamás életmű-kiállításban | Ludwig Múzeum | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

kurátor | Hemrik László

megnyitó | 2021. május 25. 18:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

a kiállítás bezárása | 2021. május 25.

Konok Tamás kiállítása számtalan bejárási útvonalat kínál - átvitt értelemben is. A tárlatvezetésen arra teszünk kísérletet, hogy felvillantsunk az életmű néhány releváns forrását, karakterét, kulturális vonatkozási pontját, hogy végül „megmozgassuk” Dr. Vásárhelyi Tamás biológus interaktív, a Konok-képekkel párbeszédet folytató játékait is a virtuális térben.

A tárlatvezetést tartja: Hemrik László múzeumpedagógiai osztályvezető

A tárlatvezetés Zoom-ban lesz, részt venni programjeggyel lehet.

JEGYVÁSÁRLÁS
Jegyár: 600 Ft (+300 Ft kezelési költség)

 


TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, GYIK

Kell valamit telepítenem a részvételhez? Nem. Az eseményhez böngészőn vagy Zoom applikáción keresztül lehet csatlakozni bármiylen okos eszközről (telefon, tablet, PC). Amennyiben a Zoom még nincs telepítve az eszközén, a csatlakozási link megnyitásakor a program gyorsan és egyszerűen, automatikusan települ, majd név megadása után csatlakozik az eseményhez.

Későn érkeztem. Még bekapcsolódhatok? Igen. Az eseménybe annak teljes ideje alatt bármikor be lehet kapcsolódni nézőként. Ugyanígy az eseményből bármikor ki is lehet lépni.

Fog látni és hallani engem a többi néző/résztvevő? Az eseményt a Zoom meeting felületének használatával közvetítjük, melyen a csatlakozó nézők kameráját és mikrofonját kikapcsoltuk. Képpel és hanggal csak a múzeum munkatársai szerepelnek.

Jótanács

Ne elégedjen meg az artKomm levelek olvasásával! Az ikOn weboldalán sokkal több információt talál az eseményekről.

OFF Biennale