esemény
Slow Looking. Meditatív társasutazás a gyűjteményben | Ludwig Múzeum | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

kurátor | Varga Zita

megnyitó | 2021. május 12. 18:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

a kiállítás bezárása | 2021. május 12.

A koronavírus-járvány rohamos terjedésével megálljt parancsolt az időnek. Megtapasztalhattuk, ahogy a visszafogott idő új kereteket szabott napi ritmusunknak.

A Ludwig Múzeum megújult állandó kiállítása – az Időgép – egyszerre invitál más korszakokba, más tájakra. Az online foglalkozás keretében ismét magunk mögött hagyjuk a pörgést, az állandó lüktetést és kísérletet teszünk a kortárs művészet pár darabjának meditatív befogadására, egyfajta békés szemlélődésre. A külvilág kizárásával egy belső utazásra indulunk elmélyülve a művekben, lelassítva az időt, miközben érzéseinket, benyomásainkat megosztjuk egymással.

A program megvalósulása az aktív résztvevői magatartáson alapszik.

 

A tárlatvezetés Zoom-ban lesz, részt venni programjegy megvásárlásával lehet.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyár: 600 Ft (+300 Ft kezelési költség)

 

Kérdés esetén írjanak a varga.zita@ludwigmuseum.hu e-mail címre.

Borítókép: Fortepan / Szánthó Zoltán

 

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK, GYIK

Kell valamit telepítenem a részvételhez? Nem. Az eseményhez böngészőn vagy Zoom applikáción keresztül lehet csatlakozni bármiylen okos eszközről (telefon, tablet, PC). Amennyiben a Zoom még nincs telepítve az eszközén, a csatlakozási link megnyitásakor a program gyorsan és egyszerűen, automatikusan települ, majd név megadása után csatlakozik az eseményhez.

Későn érkeztem. Még bekapcsolódhatok? Igen. Az eseménybe annak teljes ideje alatt bármikor be lehet kapcsolódni nézőként. Ugyanígy az eseményből bármikor ki is lehet lépni.

Fog látni és hallani engem a többi néző/résztvevő? Az eseményt a Zoom meeting felületének használatával közvetítjük, melyen a csatlakozó nézők kamerája kikapcsolható. A program azonban az aktív részvételen alapszik, így kérjük, lehetőleg tartsa kameráját és mikrofonját bekapcsolva!

Jótanács

Ne elégedjen meg az artKomm levelek olvasásával! Az ikOn weboldalán sokkal több információt talál az eseményekről.

OFF Biennale