esemény
Felhívás! Csatlakozás a Magyar Festészet Napjához | Kiállítóhelyek | Magyar Festészet Napja

megnyitó | 2018. szeptember 10. 18:00

web | http://festeszetnapja.hu

a kiállítás bezárása | 2018. szeptember 24.

cím | Több helyszín

Térkép

Tisztelt Múzeumvezető / Galériavezető!


Ezúton kérjük fel, hogy intézményében 2018. októberében szervezett festészeti kiállítással csatlakozzon a Magyar Festészet Napja rendezvénysorozathoz!
A Magyar Festészet Napja Alapítvány szándéka, hogy erősítse a köztudatban a magyar festészet jelentőségét, a festmények művészeti színvonalából és egyediségéből adódó értékek elismertetését, és kivívja a kortárs magyar festők és alkotásaik iránti tiszteletet. Programjainkon a társművészetek is jelen vannak, koncertek, irodalmi műsorok, művészeti kerekasztal beszégetés és számos előadás színesíti a festészet ünnepét, regisztrálja az ilyen jellegű képzőművészeti tematikákú programját is!

Kérjük, nyilvánítsák ki a helyi sajtóban és egyéb médiumokban, hogy a Magyar Festészet Napjához kapcsolódó rendezvényt tartanak októberben!
Töltsék ki az alábbi oldalon található regisztrációs lapot, amely alapján az Önök rendezvénye megjelenik nyomtatott kiadványainkban, weboldalunkon, és a Magyar Festészet Napja teljes kommunikációjában.
A határidő után jelentkező kiállítóhelyeket a MFN honlapján jelentetjük meg.
További részletek honlapunkon talál:
http://festeszetnapja.hu/
A csatlakozás határideje: 201. szeptember 14. 24,00 óra.

Együttműködésünk reményében, üdvözlettel:
Magyar Festészet Napja Alapítvány

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

ISBN K�nyv+Gal�ria