esemény
Dupla expozíció | Haris Lászlóval és Bán Andrással | Műcsarnok

Szeretettel várjuk az érdeklődőket június 30-án 16:30-kor Dupla expozíció című programunkon, melyen Haris László fotóművész és Bán András műkritikus kötetlen beszélgetés keretében kínálnak tájékozódási pontokat A fény képei | II. Fotóművészeti Nemzeti Szalon 2021 tárlat felfedezéséhez.
A kiállítás két kurátora elmondja a tárlat létrejöttének körülményeit, céljait, szempontokat javasol a sok száz kép között való eligazodáshoz, de ez alkalommal nem vezeti végig a nézőket egyenként a képek előtt. Az általuk javasolt sokféle utat a nézők valóban végigkövethetik, hiszen most lehetőség van többször is visszatérni ehhez nagy lélegzetvételű kalandhoz a visszatérő jeggyel, amely révén a látogatók valóban kibonthatják a maguk számára a Szalon és ezzel a mai fotóművészet sokrétegűségét.
Vendégeket a napi vagy visszatérő jegy mellett, regisztrációhoz kötötten korlátozott számban tudunk a programon fogadni (30 fő) Részvételi szándékát kérjük jelezze a ban.ildiko@mucsarnok.hu címen

Az eseményt felvételen rögzítjük.


Fotó: Urbán Ádám

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.

OFF Biennale