esemény
Tárlatvezetés Wolfgang Tillmans kiállításán | Wolfgang Tillmans | Trafó Galéria

megnyitó | 2021. julius 1. 18:00

web | https://trafo.hu/kiseroprogram...

cím | Trafó Galéria

Térkép

Wolfgang Tillmans A te tested a tiéd című kiállításán 2021. július 1-én (csütörtökön) 18 órától Szalai Borbála és Szalipszki Judit tartanak tárlatvezetést.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött; részvételi igényüket, kérjük, a gallery@trafo.hu email címen jelezzék legkésőbb július 1-én délig. A kiállítás védettségi igazolvány bemutatását követően látogatható. Minden látogatót kérünk, hogy a kiállítótérben és a Trafó épületén belül viseljen maszkot.

Wolfgang Tillmans: A te tested a tiéd

A kiállítás 2021. július 18-ig látogatható.

Wolfgang Tillmans fényképei aktívan beékelődnek a minket körülvevő valóság repedéseibe, halkságukkal, sebezhetőségükkel, intimitásukkal és közelségükkel hol kitöltik, hol tovább feszítik ezeket a réseket. A Trafó Galériában megrendezésre kerülő kiállítás – mely egyben a művész első egyéni kiállítása Magyarországon – szintén egy ilyen résnek tekinthető. Résnek, ami teret ad a félelem nélküli emberi érintkezéseknek, a biztonság és szabadság pontszerű pillanatainak, és ahol a normának és az igazságnak nem csak egyetlen formája fogadható el. Tillmans megközelítése ilyen értelemben radikálisan nyitott és reményteljes.

további információ a kiállításról

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.

OFF Biennale