esemény
Pfisztner Gábor esztéta tárlatvezetése Wolfgang Tillmans kiállításán | Wolfgang Tillmans | Trafó Galéria

megnyitó | 2021. junius 25. 18:00

web | https://trafo.hu/trafo_galeria...

cím | Trafó Galéria

Térkép

Wolfang Tillmans A te tested a tiéd című kiállításán 2021. június 25-én (pénteken) 18 órától Pfisztner Gábor esztéta tart tárlatvezetést.
 
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött; részvételi igényüket, kérjük, a gallery@trafo.hu email címen jelezzék legkésőbb június 25-én délig. A kiállítás védettségi igazolvány bemutatását követően látogatható. Minden látogatót kérünk, hogy a kiállítótérben és a Trafó épületén belül viseljen maszkot.
 
Wolfgang Tillmans: A te tested a tiéd
A kiállítás 2021. július 18-ig látogatható.
 
Wolfgang Tillmans fényképei aktívan beékelődnek a minket körülvevő valóság repedéseibe, halkságukkal, sebezhetőségükkel, intimitásukkal és közelségükkel hol kitöltik, hol tovább feszítik ezeket a réseket. A Trafó Galériában megrendezésre kerülő kiállítás – mely egyben a művész első egyéni kiállítása Magyarországon – szintén egy ilyen résnek tekinthető. Résnek, ami teret ad a félelem nélküli emberi érintkezéseknek, a biztonság és szabadság pontszerű pillanatainak, és ahol a normának és az igazságnak nem csak egyetlen formája fogadható el. Tillmans megközelítése ilyen értelemben radikálisan nyitott és reményteljes.
 
Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

OFF Biennale