esemény

megnyitó | 2021. junius 17. 18:00

a kiállítást megnyitja | Kollár-Klemencz László

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. junius 30.

cím | B32 Galéria

Térkép

GYERE KI A FÉNYRE!
pop-up fotókiállítás
2021. június 17., csütörtök 18.00
A kiállítást megnyitja:
Kollár-Klemencz László
Kiállító művészek: CSIZIK Balázs :: GÁTI György :: HAÁSZ Ágnes :: KÉRI Gáspár :: MÁRIÁN Gábor :: NAGY Gábor György :: SIMON Csilla :: SZIGETI Csongor :: SZIRÁNYI István :: VARGA Marietta


A B32 Galéria és Kultúrtér csapata a tavaly megrendezett Elzárt valóságok – Fotók egy új világrendből című pop-up kiállítás folytatásaként idén is készül fotográfiákat bemutató szabadtéri tárlattal.
A kiállítás a tavalyihoz hasonlóan, a továbbra is aktuális és velünk élő vírushelyzetre, illetve annak hatásaira reflektál, de ezúttal a járvány és a kényszerű bezártság pozitív aspektusait, felemelő pillanatait helyezve középpontba.
A tárlat a B32-ben és közvetlen környezetében, kül- és beltérben egyaránt, kéthetes kiállításként június 17-30. között valósul meg.
A megnyitó esemény a BARTÓK BÉLA BÁL - Utcazene fesztivál programjaként valósul meg.
A B32 a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak számára látogatható, ezért kérjük, hogy belépéskor készítsék elő védettségi igazolványukat, valamint személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványukat.
Kollégáink és egymás egészségének védelmében az épületben továbbra is kötelező a maszk használata, valamint a belépéskor történő kézfertőtlenítés.
*Az esemény borítóképén Varga Marietta Mellownoon című műve látható.
Támogatók: Újbuda Önkormányzata és Nemzeti Kulturális Alap
www.ujbuda.hu
www.nka.hu
 

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.

OFF Biennale