esemény
A Kortárs Galériák Egyesülete 2021. június 18-19-20-án, hetedszer rendezi meg a Gallery Weekend Budapest eseményt (GWB), a hazai kortárs képző-művészet fesztiválját. A fővárosban ezen a hétvégén minden a kortárs képzőművészetről szól tárlatvezetések, megnyitók és túrák a legjobb magángalériákban.
 
Mára világszerte, számtalan nagyvárosban rendeznek Gallery Weekend eseményket. Budapesten a Kortárs Galériák Egyesülete indította útjára 2014-ben.
 
Az előző évek eseményeihez képest újdonság, hogy idén 3 napos lesz a GWB Fesztivál, június 18-19-20. (péntek-szombat-vasárnap) ezeken a napokon 12:00-18:00 óra között előre meghirdetett ’offline’ programokon vehetnek részt az érdeklődők (pl.: galériatúrák, kiállításmegnyitók, kurátori tárlatvezetés, beszélgetés a művésszel). Idén 14 galéria csatlakozik a fesztiválhoz.
 
Minden programot biztonságosan, a mindenkori járványhelyzetnek megfelelően, a szabályok betartása mellett szervezzük.
 
GWB’21 GALÉRIATÚRÁK
 
Naponta 2 időpontban, 12:00 és 16:00 órakor indulnak a vezetések. A találkozási és egyben kiindulási pont az első állomásként feltüntetett galéria. A túra teljes hossza max. 2 óra. Minden galériánál kb. 20-30 perc áll rendelkezésre a kiállítás megtekintésére.
 
Az adott szabályozásnak megfelelő létszám korlátot fogunk alkalmazni a csoportok nagyságánál (mostani állapot szerint maximum 10 fős lehet egy csoport)
 
A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jótanács

Az ikOn adatbázisába feltöltött események az artRoll oldalakon azonnal láthatóvá válnak.

OFF Biennale