esemény
Ingyenes gyereknapi Firkalak: Bumi, a félős medve | Ferenczy Zsolt | Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ

megnyitó | 2021. május 30. 10:00

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. junius 20.

Bumi annak ellenére, hogy termete nagy, igen hamar megijed bármilyen kisebb rezzenésre. Reggelente a napfény meleg sugarai mindent megvilágítanak, így biztonságban érzi magát. Viszont esténként sokszor gyötri álmatlanság. Ilyenkor általában magára húzza a takaróját úgy, hogy a feje búbja se látszódjon. Csak így tud elaludni. Pár hete furcsa, meg nem szűnő zajra lett figyelmes esténként. Annyira megijedt, hogy a félelemtől nem jön álom a szemére. Mivel kimenni nem mer, így egész este csak vacog a takarója alatt.
Az egyik nap találkozott szarka barátjával , akitől megtudta, hogy megérkezett a cirkusz. Céldobók, artisták és a világhírű Hulli, a bűvész is fellép. Bumi abban reménykedett, hogy ott hátha segít majd neki valaki megfejteni a rejtélyt. De a legjobban annak örülne, ha valaki egy varázsütésre eltüntetné félős természetét.

A művészetpedagógiai foglalkozás Ferenczy Zsolt Klónia kiállításához kapcsolódik. Az esemény ingyenes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a felnőtt kísérők is regisztráljanak! az alábbi linken.

Korosztály: 6-10 évesek
Belépő: ingyenes
Maximális létszám: 15 fő
A foglalkozást tartja: Csőke Kitti művészetpedagógus

Jótanács

Az ikOn oldalain elhelyezett hirdetésekkel (bannerekkel) a kortárs képzőművészeti események nagyobb látogatottsága érdekében végzett munkát támogatja!

az ikOn médiaajánlata

OFF Biennale