esemény
KORtársalgó - Kukorelly Endre irodalmi beszélgetéssorozata | Kukorelly Endre, Halász Rita, Nagy Gerzson | Ferenczy Múzeumi Centrum

kurátor | Kukorelly Endre

megnyitó | 2021. április 10. 17:00

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. április 10.

Kukorelly Endre író havonta jelentkező irodalmi beszélgetéssorozata a Ferenczy Múzeumi Centrumban.

A sorozat estjein kortárs írókkal ismerkedhetünk meg, nemcsak munkásságukon, hanem izgalmas, fordulatokban bővelkedő személyes történeteiken keresztül.
Az áprilisi vendégek: Halász Rita és Nagy Gerzson írók


,,Akikkel beszélgetek a KORtársalgóban, kollégák és a barátaim. Kortársaim, idősebbek, fiatalok, nagy életművel és első kötettel. Közös bennük, hogy nagyra tartom őket és sokat várok tőlük. Halász Ritát és Nagy Gerzson onnan ismerem, hogy a szemináriumomra járnak. Ez nagyon szoros ismeret. Hétről hétre nem pusztán meghallgatásra-tudomásulvételre, de alapos kritikára is mások elé bocsátani, amit csinálsz – szövegeiden keresztül saját magaddal –, igen veszélyes processzus, és akik ebben részt vesznek, jobban (meg)ismerik egymást, talán még annál is jobban, mint ahogy gondolják. Ritát és Gerzsont jól ismerem, és bízom bennük.”


                                                                                                                                Kukorelly Endre író

* * *

Az eseményt ingyenesen és online közvetítjük a Ferenczy Múzeumi Centrum Facebook-oldalán.

* * *

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Jótanács

Az ikOn oldalain elhelyezett hirdetésekkel (bannerekkel) a kortárs képzőművészeti események nagyobb látogatottsága érdekében végzett munkát támogatja!

az ikOn médiaajánlata

hymex2021