esemény
VAGYOK | Nagy Zsófi | K. A. S. Galéria

megnyitó | 2021. március 25. 18:00

a kiállítást megnyitja | Schneller János

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. április 14.

cím | K.A.S. Galéria, 1114 Budapest, Bartók Béla út 9.

Térkép

Nagy Zsófi
VAGYOK


2021. március 25. -  április 14.

Megnyitó: március 25., csütörtök 18 óra
A kiállítást megnyitja: Schneller János

Az online megnyitó a K.A.S. Galéria facebook oldalán keresztül követhető és később is visszanézhető.

 

Elemi erővel megfogalmazott gesztusok nyernek teret geometrikus kompoziciókban Nagy Zsófi egyéni  kiállításán a K.A.S. Galériában.
Fontos az oldottság és a feszesség együttes jelenléte a képeken. Oldás és kötés folyamatos dinamizmusa tartja életben műveit. Képeit egymással párhuzamosan festi. Egyszerű képi helyzetekből kiindulva, ezek árnyalatait, variációit vizsgálja, különféle új helyzetekbe állítja őket . Egy-egy forma, szín visszatér a vásznakon, ezáltal a képeket összekötő gondolatfonalnak vizuális lenyomatot is hagyva. Ismétlődő képi elemek kerülnek különböző kompozíciókba. Izgalmas vizuális együttállásokat keres, melyekből inspirálódva tovább dolgozik a képein. Foglalkoztatja a véletlen, a hiba és a törvényszerűség megjelenése az alkotói folyamatban; a hiba és a hiba „javítása”, beépülése a képbe. A gyenge pontok a mozgatórugók. A káosz és strukturáltság együttes megjelenése, egymásnak feszülése, dinamizmusa, egyensúlyba hozása jelenik meg az alkotásokon.


K.A.S. Galéria
1114 Budapest, Bartók Béla út 9.
(látogatható előzetes bejelentkezéssel)
Tel.: +36 30 906 1764 
kasgaleria@gmail.com  
facebook.com/kasgaleria  
instagram.com/kasgaleria
kasgaleria.tumblr.com
 

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.

hymex2021