esemény
Number Fever fanzine bemutató és Zine-workshop | Kudri Dávid | ISBN könyv+galéria

megnyitó | 2019. junius 5. 18:00

web | https://www.facebook.com/event...

cím | ISBN könyv+galéria

Térkép

Number Fever fanzine bemutató és Zine-workshop

Megjelent a Number Fever fanzine harmadik száma! Ebből az apropóból rendezzük meg az ISBN könyv+galériában a lap bemutatóját, utána pedig egy közös zine-készítő szakkör veszi kezdetét!
A fanzine egy autonóm, „csináld magad” módon készített publikációs forma. Ebbe a műfajba tartozik a Number Fever című kiadvány, ami egy fizika-matek-csillagászat tematikájú zine. A legújabb szám a Schrödinger macskája kísérletet mutatja be több aspektusból, kollázstechnikával készült képekkel díszítve.

Menetrend:
- 18:00 – 18:20: a szerző, Kudri Dávid röviden bemutatja a fanzinet, kérdező Syporca Whandal
- Ezt követően mindenki megalkothatja saját fanzine-jét egy-egy szabadon választott témában. Nyersanyag és eszközök biztosítva lesznek (olló ragasztó, papírlapok stb), de mindenki hozhat magával például kivágható újságcikkeket, vagy festéket, ceruzát. A részvétel természetesen opcionális. Közben sörözés, kötetlen beszélgetés, vagyis egy jó kis baráti hangulatú összejövetelt szeretnénk összehozni! Dolgunk végeztével a társaság békésen feloszlatja önmagát.
A helyszínen a Number Fever #3, és más Posthuman Productions kiadványok is megvásárolhatóak lesznek.

Infók, ötletek itt:
facebook.com/posthumanfanzine
posthuman.hu
posthumanzine@gmail.com

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.

Besny� �va -- Szem�lyes t�vols�g