esemény
12. madeinhungary + 5.MeeD | HATÁRTALAN DESIGN | kiállítás cseh, dán, észt, finn, lengyel, lett, litván, magyar, norvég, szlovák és svéd designerek munkáiból | Új Budapest Galéria

Határtalan design címmel öt hétig látogatható a tizenkettedik madeinhungary és az ötödik alkalommal megrendezendő MeeD – Meeting of European and Central European Designers –, a régió egyik legdinamikusabban fejlődő rendezvénysorozata, melyen 11 ország közel 100 tervezőjének alkotásait mutatjuk be. A kiállítást tartalmas szakmai programok és tárlatvezetések teszik teljessé.

Tárgyaikat, kollekcióikat önállóan fejlesztő cseh, dán, észt, finn, lengyel, lett, litván, magyar, norvég, szlovák és svéd bútortervezők, belsőépítészek, textil- és formatervezők munkáit láthatja a közönség Szigeti Szilvia textiltervező iparművész és Radnóti Tamás belsőépítész szervezésében és rendezésében. A kiállításon külön egységként szerepel a magyar textil-designerek projektje, a Texhibition, valamint a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Nyugat Magyarországi Egyetem hallgatóinak munkái.

A kiállítást megnyitja:
BEATA JACZEWSKA
a Nemzetközi Visegrádi Alap igazgatója

Fellép:
Góbi Rita Társulat

A kiállítás a Budapesti Tavaszi Fesztivál rendezvénye.
A rendezvénysorozat a International Visegrad Fund és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Jótanács

Ha egy időpontra kattint, akkor az ikOn megmutatja, hogy erre a napra milyen eseményeket regisztráltak.

Besny� �va -- Szem�lyes t�vols�g