esemény
MűvészTerem Tehetségkutató 2024 | MűvészTerem | K Galéria

megnyitó | 2024. augusztus 21. 18:00

web | https://www.muveszterem.hu/hu_...

a kiállítás bezárása | 2024. augusztus 30.

cím | ETELE Plaza, K Galéria

Térkép

Jelentkezz és légy részese az ország legnagyobb képzőművészeti tehetségkutatójának!

A MűvészTerem idén nyáron másodszor hirdeti meg tehetségkutató pályázatát, amely minden képzőművészeti alkotónak egyedülálló lehetőséget ad, hogy megmutassa magát és a művészetét. A pályázaton minden 16. életévét betöltött alkotó indulhat, művészi előképzettségtől függetlenül, a következő 4 kategóriában: festmény, grafika, szobor és fotó.

Két témában várják az alkotásokat a pályázatra: 1. „Szabadon választott” és 2. „Olimpia – A játék öröme”, amely téma kreatívan értelmezhető, a művek inspirációja lehet a 2024-es nyári olimpiai játékok, a hazai sportolók, valamilyen sportág, vagy általában a versenyzés, a megmérettetés, a játék vagy a győzelem.

Annak érdekében, hogy az alkotók és műveik minél szélesebb közönséghez eljuthassanak a pályázat két kiállítási fordulót foglal magába: első körben a pályázat együttműködő partnere, az ETELE Plaza valamennyi benevezett alkotásnak kiállítási lehetőséget biztosít, felügyelt kiállítótérben; majd második körben a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb 30 alkotás a K Galériában kerül kiállításra, Budapest belvárosában. A kiállítási lehetőség mellett a támogató cégek felajánlásai alapján számos értékes különdíj is kiosztásra kerül.

Az első kör kiállításának időpontja: AUGUSZTUS 21-30., minden nap 15-19 óra között. 
A második kör kiállításának időpontja: SZEPTEMBER 3-13. kedd-péntek 14-18 óra között.

Készen állsz, hogy megmutasd a művészeted? Akkor jelentkezz a MűvészTerem 2024-es Tehetségkutatójára!

Részletek és nevezés: https://www.muveszterem.hu/hu_hu/tehetsegkutato-palyazat-2024/

Nevezési határidő: 2024. AUGUSZTUS 4. 17 óra.

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.