esemény
Eged Bertalan és Győrfy Laura szubjektív tárlatvezetése | A jövő gyermekéhez | Borsos Lőrinc | Ferenczy Múzeumi Centrum

megnyitó | 2023. december 16. 18:00

web | http://femuz.hu

cím | MűvészetMalom, Szentendre, Bogdányi u. 32.

Térkép

SZUBJEKTÍV TÁRLATVEZETÉS

Győrfy Laura Budapesten született, esztétikát és filmelméletet tanult az ELTE-n. Független újságíróként dolgozik 2018 óta. Kutatási területei a poszthumanizmus és a posztdigitalizmus diskurzusai, alkotóként test- és anyagközpontú kísérleti technikákal foglalkozik. Jelenleg Berlinben él és alkot.
Eged Bertalan 1997-ben született Budapesten. Az ELTE Esztétika doktori programjának hallgatója. Fő kutatási területe a kortárs vizuális művészetekben megjelenő és a hagyományos kritikai narratívákat meghaladni kívánó érzékiség, valamint az esztétikai tapasztalat nem-hermeneutikai rehabilitálásának lehetséges módozatai.
A kiállítás 2023. november 26-tól – 2024. január 21-ig, csütörtöktől vasárnapig, 10 és 18 óra között látogatható.
Kurátor: MIKLÓSVÖLGYI Zsolt
Belépőjeggyel látogatható.
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.