esemény
Nagy Zopán fotóművész, költő kurátori tárlatvezetése | Nagy Zopán, Bartis Milán Rafael, Haid Attila, Hernád Géza, Pilló Ákos, Török Máté, Zellei Boglárka Éva, Bezzeg Gyula | Pesti Vigadó

Nagy Zopán fotóművész, költő kurátori tárlatvezetése

A Generációk című kiállítás kísérőrendezvénye

Az MMA ösztöndíjas fotóművészek tárlatán Nagy Zopán fotóművész, költő, a kiállítás kurátora tart tárlatvezetést kiállító művészek közreműködésével.

A Film- és Fotóművészeti Tagozat GENERÁCIÓK című tárlatán a 2018-2023-as évfolyamok MMA- és tagozati ösztöndíjas fotóművészei mutatkoznak be. Az érzelemmel telített portréfotóktól a festői tájképeken át a különleges kísérleti fotográfiákig, gazdag látványvilággal találkozhat a látogató. A különböző szerzői megoldások széles skálája mellett, a dokumentáló fotográfia szép példái is felfedezhetők a kiállításon.

A hat évfolyam munkáiból olyan válogatás került a falakra, amely hűen tükrözi a fiatalabb fotóművész-generációk szemléletét, vizuális érzékenységét.

A tárlatvezetés időtartama: kb. 50 perc.

A rendezvényen előzetes regisztrációval lehet részt venni.

Bővebb információ: Pesti Vigadó Nonprofit Kft.

Jótanács

Ha egy intézmény nevére kattint, akkor az ikOn megmutatja az intézmény adatait és azt, hogy milyen események lesznek ebben az intézményben.