esemény
Adventi Prémium Art Fair | kortárs iparművészek designvására | B32 Galéria és Kultúrtér

megnyitó | 2023. december 2. 11:00

web | https://www.facebook.com/event...

cím | B32 Galéria

Térkép

Kortárs iparművészek designvására 2023. DECEMBER 2-ÁN, SZOMBATON 11:00 és 19:00 között a B32 GALÉRIA ÉS KULTÚRTÉR egész területén, több mint 40 kiállítóval!

Magyarország legkitűnőbb iparművészeinek színe-java sok esetben itt mutatja be először legfrissebb, máshol még nem látott egyedi termékeit. Idén is több mint negyven kiállító ékszerei, kiegészítői, lakberendezési tárgyai, kézműves textiljei, ruhái várják majd a látogatókat a galéria tereiben. A vásár során a művészek legújabb munkáinak megismerése és megvásárlása mellett közvetlen találkozásra is lehetőség nyílik az alkotókkal, így a B32 az eszmecserék helyszínévé válik ezen a napon.

Néhányan a kiállítók közül: Bartha Ágnes, Borsódy Eszter, Diós Gabi, Edőcs Márta, Gera Noémi, Göbölyös Márta, Gyetvai Anikó-Mulberry Leaf, Gaál Gyöngyvér, Gyulai Natália-NATI 100% PURE IDEA, Jermakov Kati, Király Fanni, Kuti Krisztina, Müller Rita, Raáb Rózsa-ETNOMÁD, Rofusz Kinga, Segesdi Bori, Smetana Ágnes, Ujj Zsuzsa, Terstyánszky Anna-Ars Scientica, Trom Kata, Várbíró Kinga, Vereczkey Szilvia

Fotón: Bartha Ágnes ékszere


A belépés ingyenes!


Támogatók:
Nemzeti Kulturális Alap, Újbuda Önkormányzata
www.nka.hu

Jótanács

Az ikOn oldalain elhelyezett hirdetésekkel (bannerekkel) a kortárs képzőművészeti események nagyobb látogatottsága érdekében végzett munkát támogatja!

az ikOn médiaajánlata