esemény
#olvass könyvklub Ott Annával | vendég: Szabó T. Anna | Irene Solá: Énekelek, s táncot jár a hegy | Ott Anna, Szabó T. Anna | Ferenczy Múzeumi Centrum

megnyitó | 2023. október 8. 17:00

web | http://femuz.hu

A Ferenczy Múzeumi Centrum KORtársalgó irodalmi sorozatának háziasszonya, Ott Anna ősszel újraindítja könyvklubját a Ferenczy Múzeumban. A főszereplők természetesen most is a könyvek, egy-egy választott regényről beszélget meghívott vendégeivel.
Október 8-án, vasárnap 17:00 órakor Szabó T. Anna költővel Irene Solá Énekelek, s táncot jár a hegy című kötetéről beszélget majd. A fiatal katalán irodalom legfontosabb szerzője gyönyörű, de nagyon zárt világot mutat be első magyarul megjelenő regényében: a Pireneusok világát, ahol az emberek elszórt hegyi tanyákon élnek, és nemcsak a távolság, de a saját feloldhatatlan magányuk is elválasztja őket egymástól. #olvass!
"Legalább húsz éve a könyvek a leghűségesebb társaim és egyre inkább biztos vagyok benne, hogy az olvasásnál csak egy csodásabb időtöltés létezik, ha másokkal megbeszélhetjük az olvasmányélményeinket. Ezért szervezem a könyvklubokat, hogy egy közös könyv összekapcsoljon és közösséggé formáljon minket úgy, hogy közben mindannyian gyarapodunk. A Ferenczy Múzeumban tartandó #olvass könyvklubok különlegessége, hogy számomra fontos kortárs írókat hívtam meg, hogy az ő kedvenc könyveiket olvassuk együtt. Gyertek és beszélgessünk együtt a könyvekről!" - Ott Anna.

Az esemény regisztrációhoz kötött: regisztracio@muzeumicentrum.hu.

Programjegy: 1000 Ft / fő.

https://jegymester.hu/production/10081530/ferenczy-muzeum-olvass-koenyvklub-ott-annaval/8261489?fbclid=IwAR28Q0JiwdEHlGI679yXM27o3pi0QDnen0uo4hpXYzySUUcW-A1zVOpsBTw

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.