esemény
Tárlatvezetés > Sírás nevetésig | Szalai Borbála, Szalipszki Judit | Trafó Galéria

megnyitó | 2023. február 10. 18:00

web | http://trafo.hu/kiseroprogramo...

cím | Trafó Galéria

Térkép

2023. február 10-én (pénteken) 18 órától Szalai Borbála és Szalipszki Judit tartanak tárlatvezetést a Sírás nevetésig című kiállításon.

A program ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

* * *

Sírás nevetésig

Látogatható:  2022/12/17 - 2023/02/12

Kiállító művészek: Afra Eisma, Ghita Skali, Marnix van Uum, Shana Moulton, Pauline Curnier Jardin, Carmen Roca Igual
Kurátorok: Johan Gustavsson & Clara Pallí Monguilod | 1646, Hága

Egyszerre lenyűgöző, embert próbáló és igazságtalan világunkban komoly kihívást jelenthetnek számunkra azok a helyzetek és körülmények, melyek saját törékenységünkkel és mások sebezhetőségével szembesítenek bennünket. Az ilyen letaglózó szituációk pedig csak még tovább erősítik bennünk a tehetetlenség és erőtlenség érzését.

A Sírás nevetésig című kiállítás olyan művészek munkáit mutatja be, akik számára a humor katalizátorként szolgál ahhoz, hogy túl tudjanak lépni az adott körülményeken és normatív korlátokon. A kiállításon résztvevő művészek figyelme a hétköznapok egysíkúságától geopolitikai szintekig, egy egyszerű zavarba ejtő elpirulástól a nagyvállalatok testi egészségünkre és közérzetünkre gyakorolt hatásáig, a közösségi média nyomásától az életben való érvényesülés nyomasztó terhéig terjed.

A kiállítás a Trafó Galéria és a hágai 1646 Experimental Art Space együttműködésében valósul meg.

További információ a kiállításról

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.