esemény
Bartha Máté: ANIMA MUNDI - Finissage | Bartha Máté | TOBE Gallery

megnyitó | 2023. január 27. 18:45

web | https://www.facebook.com/event...

cím | TOBE Gallery

Térkép

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt Bartha Máté ANIMA MUNDI c. kiállításának záróeseményére.
2023. január 27. 18:45 - 21:00
19 órai kezdettel Bartha Márk egy olyan élő zenei performansszal készül, mely a kiállítás anyagára reflektál, illetve az ahhoz készült hanginstallációjának rejtett motívumait bontja ki élőben.
Bartha Márk elektronikus zenész, zeneszerző, rádiós műsorkészítő, sound designer és performer. Alkalmazott zeneszerzőként számos színházi- és táncprodukcióban, valamint filmben dolgozott itthon és külföldön (USA, Németország, Dánia, Svájc, Románia és Lengyelország) egyaránt. Alkotóművészi érdeklődése szerteágazó; kísérleti zenei projektjeinek egy visszatérő motívuma a vokális improvizáció és elektronikus zene kapcsolatának kutatása, emellett saját elektronikus zenei kompozícióinak élő audiovizuális interpretációjával is foglalkozik, műsorkészítő egy független budapesti rádióban és ‘Lohuma’ név alatt DJ/producerként tevékenykedik.
A zenei performance pontosan kezdődik, emiatt kérünk mindenkit, hogy időben (19 óráig) érkezzen. Az előadás után lehet jönni-menni szabadon és beszélgetni az alkotókkal, a kiállítás kurátorával vagy a galéria vezetőivel

Jótanács

Az ikOn oldalain elhelyezett hirdetésekkel (bannerekkel) a kortárs képzőművészeti események nagyobb látogatottsága érdekében végzett munkát támogatja!

az ikOn médiaajánlata