esemény
ART IS OUR LIFESTYLE // 5 Year Anniversary Party | Collective Charity Exhibition | LAVOR Collective Art Salon

kurátor | Molnár S. Szonja

megnyitó | 2022. december 16. 19:30

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2023. február 10.

Az elmúlt 5 év legemlékezetesebb művészeti partyja
 
Ahogy azt már megszokhattátok, egész estés welcome drink, eklektikus zenei arzenál a bossa novától a deep dubig és egy nem mindennapi jótékonysági kiállítás, aminek a főszereplői Ti lesztek
 
Öt évvel ezelőtt egy szép nyári estén elgondolkoztunk azon, hogy hol találkozhatnánk olyanokkal, akikkel reggelig beszélgethetünk művészetről, filmről, életről egyszóval azokról a dolgokról, amikkel csak úgy észrevétlenül repül az idő hajnalig.
Hol van az a hely, ahol kellemes háttérzene mellett, önfeledten elmerülhetünk és kikapcsolhatunk, miközben egy olyan miliő vesz körbe minket, ahol a képzőművészet új nemzedékével találkozhatunk. A hely, ami megidéz egy szeletet az egykori aranykorból és visszahozza a szalonok nyüzsgő világát.
 
2022.12.09.-én pénteken most együtt ünnepeljük meg a megannyi emléket, mellyel megtöltöttük a szalon tereit és, amit Nektek köszönhetünk!
 
Az elmúlt évek pillanatai ugyanakkor nemcsak emlékképek, hanem egy új éra kezdete is, amit most 1000 képben mutatunk meg és amivel egyetlen dolgot szeretnénk elmondani:
ART IS LIFESTYLE
 
Köszönjük a támogatást a WingMix Nyomdának.
Továbbá szponzorainknak, akik az este italválasztékát szolgáltatják.
 
Az Art Is Our Lifestyle finissage
2023. február 10. (péntek)
 
Köszönjük a támogatást a WingMix Nyomdának, a Herbaháznak és a Redpowernek.

 

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.