esemény
Tárlatvezetés Szurcsik József képzőművésszel az Időfázisok | Az Év Grafikája díjazottjai 1996–2021 c. kiállításon | Szurcsik József | Műcsarnok

megnyitó | 2022. október 9. 15:00

web | http://www.mucsarnok.hu/progra...

Tárlatvezetés Szurcsik József képzőművésszel az Időfázisok | Az Év Grafikája díjazottjai 1996–2021 c. kiállításon

A Magyar Grafikáért Alapítvány (AMGA) kezdeményezte és a megvalósulását követően szervezte az Év Grafikája díj folyamatos, évenkénti átadását, ezzel is népszerűsítve a magyarországi alkotók grafikai művészetét.

A Műcsarnok-beli kiállítás különlegessége, hogy a művészek, korábbi – a díjat kiérdemlő – munkáik mellett a legfrissebb alkotásukat is bemutatják itt. Nem kevésbé egyedi és jellemző a kiállítók életkora, köztük a mester–tanítvány múlttal rendelkezőkkel és napjainkra már három művészgenerációt reprezentáló névsorral.

Kiállító művészek: Barczi Pál, Prutkay Péter, Gallusz Gyöngyi, Kótai Tamás, Madácsy István, Zsankó László, Stefanovits Péter, Sebők Éva, Somorjai Kiss Tibor, Szurcsik József, Rácmolnár Sándor, Koralevics Rita, Germán Fatime, Sóváradi Vali, Horváth Kinga, Nagy Csaba, Molnár László József, Födő Gábor, Sáros A Miklós, Bányay Anna, Mórocz István, Ádám Zsófia

Belépés: aznapi kiállítási jeggyel

A tárlatvezetés hossza 45 perc.

Vendégeket regisztrációhoz kötötten korlátozott számban tudunk a programon fogadni (30 fő)

Részvételi szándékát kérjük az alábbi űrlapon jelezze: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfdygQeTzZ.../viewform...

Kérjük, ha a regisztrációt követően valamiért mégsem tud részt venni a tárlatvezetésen, jelezze az eri.ildiko@mucsarnok.hu e-mail címen.

Jótanács

Az ikOn oldalain elhelyezett hirdetésekkel (bannerekkel) a kortárs képzőművészeti események nagyobb látogatottsága érdekében végzett munkát támogatja!

az ikOn médiaajánlata