esemény
Alter ego: finisszázs | Lakner László | Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ

megnyitó | 2022. szeptember 24. 16:00

web | https://www.facebook.com/event...

cím | MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ, 4026 Debrecen, Hunyadi János u. 1-3.

Térkép

Kísérletezés, neoavantgárd és egy rendkívül gazdag életmű

Nagyszabású kiállításunk finisszázsán kurátori tárlatvezetéssel és meglepetés programmal várjuk vendégeinket. Búcsúzzunk együtt az Alter ego retrospektív tárlattól szeptember 24-én!

Program:
16:00: Fehér Dávid utolsó kurátori tárlatvezetése
Artmagazin cikkíró pályázat eredményhirdetés
18:00: Személyes vonatkozások: Topor Tünde beszélget Fehér Dáviddal

A kiállításról:
Lakner László Alter ego című retrospektív kiállítása az életműről széleskörű áttekintést nyújt az 1950-es évek végének és az 1960-as évek elejének korai, szürnaturalista periódusától a pop arttal, majd a fotórealizmussal rokonítható új figuratív alkotásokon keresztül az 1970-es években alkotott konceptuális fotóműveken, könyvobjekteken keresztül az 1980-as évek során egyre expresszívebb karakterű írásalapú, festményekig, illetve az 1990-es évektől napjainkig alkotott posztkonceptuális és szkripturális festményekig.

További részletek: modemart.hu

Online jegyvásárlás a modemart.jegy.hu oldalon.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.