esemény
Érték - Önismereti foglalkozás felnőtteknek | Anna Mark | Ferenczy Múzeumi Centrum

megnyitó | 2022. augusztus 6. 17:00

web | http://muzeumicentrum.hu

cím | Ferenczy Múzeum, Szentendre, Kossuth L. u. 5.

Térkép

Önismereti foglalkozás felnőtteknek Nagy Luca meseterapeutával Anna Mark Árnyékok és jelek kiállításhoz kapcsolódóan. 18+
Egy ukrán mese öleli magához Anna Mark Árnyékok és jelek című kiállítását és az egyéni személyiségfejlődés elengedhetetlen mintáját adja cserébe minden látogatónak.
Szerencsétlenség, sikertelenség, kishitűség, motiválatlanság, megelégedés a kevesebbel, mástól várt igazság, cél nélküli bolyongás, értelmetlen szolgálat, önmagunk alábecsülése… mind megmutatja arcát a mesében, majd a vásznakon.
Árnyékok vagy jelek?
Az ember saját árnyékaként nincs tisztában képességeivel, tudattalanul hoz döntéseket, így éretlen a magasabb rend szerinti életre.
Aki képessé válik olvasni az Élet kínálta jeleket, az megtanulja önmagát szolgálni, életerejét használni, erőfeszítés nélkül bőségben élni, saját sorsáért felelősséget vállalni.
A tudatos döntésekkel pedig végleg leszámol, úgy az ellenséggel, mint az árulással és cserbenhagyással – tolmácsolja a mese.
Anna Mark és a mese ÉRTÉKközvetítő ereje garantáltan szemléletmód váltó hatással bír minden résztvevő számára.
A program belépőjeggyel látogatható.
Helyszín: Ferenczy Múzeum, Szentendre, Kossuth Lajos utca 5.
A kiállítás 2022. 07. 22. – 2022. 10. 23. között, csütörtöktől vasárnapig 10 és 18 óra között tekinthető meg.
Kurátor: Kigyós Fruzsina
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.