esemény
Kérdezted már a halat, hogy mi a víz? | Czinder Fanni, Juhász Kinga, Metzing Eszter, Palman Zsuzsi, Tóth Annamária Rita, Wirth Abigail | Vizivárosi Galéria

kurátor | FŰZ ART GROUP

megnyitó | 2022. junius 29. 18:00

a kiállítást megnyitja | Máté Zsófia esztéta

a kiállítás bezárása | 2022. julius 20.

A FŰZ art group-ot hatan alapítottuk: Czinder Fanni, Juhász Kinga, Metzing Eszter, Palman Zsuzsi, Tóth Annamária Rita és Wirth Abigail. Célunk, hogy a közösség erejét használva olyan megkerülhetetlenül fontos témákkal foglalkozzunk, ami benned és bennünk: közös.
Kiállításunk témája a gyógyulás folyamata, a gyógyír mivolta.
 
Biztosan te is megtapasztaltad már, hogy sokszor egy sérülés után az újrateremtő folyamat annyira elnyúló, olyan hosszan terül el az életeden, hogy nehéz rátekintened medicinaként. Inkább csak tapasztalod a folyamatot, benne élsz, tanulod a ritmusát. Úszol, körülötted áramlik saját ideje, átmozgatódik benned a teljes régi hiedelem-rendszer. Gyógyulsz. Ha a külső időt tekinted tájékozódási pontnak, lassúnak tűnik, de mivel tudod, hogy mindennek rendelt ideje van, ezért sem a lassú, sem a gyors nem megfelelő jelző rá.
Később, sokkal később ez a valamikor oly tágnak és beláthatatlannak tűnő életszakasz talizmánná zsugorodik majd, amit a lelked legtitkosabb zsebébe rejthetsz, olykor megsimíthatod: “Igen, emlékszem, ez volt a víz.”
Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.