esemény

Budapest Főváros Önkormányzata, az I. kerület Budavári Önkormányzata, Budapest Főváros Levéltára és a BTM-Budapest Galéria Szeretettel meghívja Önt az "Elhallgatva – Háborúkban megerőszakolt nők emlékezete" emlékmű pályázat aktuális állapotát bemutató kiállítására.


A nők elleni háborús erőszak társadalmi megítélésének, a társadalmi párbeszéd és az emlékezetpolitikai konszenzus formálásának céljából Budapest Főváros Önkormányzata szakmai és civil szereplők bevonásával indított több pilléren álló projektet, amelynek végső célja, hogy a háborúkban megerőszakolt nők méltó emlékhelyet kapjanak a magyar fővárosban. Az idén tavasszal a 2B Galériában megrendezett makett kiállítás folytatása a Virág Benedek Ház földszinti kiállítótermében megvalósuló tárlat.


A kiállítás célja, hogy átfogó információt nyújtson a kerületi lakóinak valamint a nagyobb nyilvánosság számára, a projekt jelenlegi fázisáról, állapotáról.www.elhallgatva.hu

Jótanács

Ha egy intézmény nevére kattint, akkor az ikOn megmutatja az intézmény adatait és azt, hogy milyen események lesznek ebben az intézményben.

FKSE Patron