esemény
SZENIOR SZOMBAT | Kmetty János – Az örök kereső 2.0 | Kmetty János, Dr. Zám Mária | Ferenczy Múzeumi Centrum

megnyitó | 2022. junius 25. 14:00

web | http://muzeumicentrum.hu

cím | Kmetty Múzeum, Fő tér 21.

Térkép

Szenior Szombat

Havonta ismétlődő kalandos utazás Zám Mária művészet- és táncterapeutával a művészetek városában.
A június 25-i foglalkozás állomása a Kmetty Múzeum Kmetty János – Az örök kereső 2.0 című kiállítása, a Múzeumok Éjszakájára hangolódva.
Dr. Zám Mária tánc- és művészetterapeuta vezetésével indul el májustól a havonta jelentkező, a szenior korosztályt megszólító művészetterápiás alkotói program a Ferenczy Múzeumi Centrum kiállító- és alkotótereiben. Olyan, különleges atmoszférájú műhelysorozatot kínál a múzeumi centrum, amelyben eltérő művészeti ágak találkoznak. A művészetterápiás foglalkozásokon a kiállítások megtekintése után a szabad alkotóenergiákra alapozva lehet rajzolni, festeni, irodalmi alkotásokat felfedezni, akár táncolni, vagy csak élvezni a zenét és az alkotás örömét.
Dr. Zám Mária eredeti szakmáját tekintve szociológus és történelem tanár, de évtizedek óta foglalkozik művészet- és táncterápiával. Az ELTE-n önismereti csoportokat vezetett, tanított a Gent-i Egyetemen, a Tűzmadár alapítványnál gyógyuló rákbetegeknek segített autentikus mozgásterápiával. Nyaranta művészeti táborokat tart az Őrségben.
A 4 órás foglalkozás díja – mely magában foglalja a belépőjegy árát is: 2000 Ft/fő
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Jótanács

Ha egy időpontra kattint, akkor az ikOn megmutatja, hogy erre a napra milyen eseményeket regisztráltak.

FKSE Patron