esemény
Érintési pontok - kettősségek Vasarely műveiben @Műtárgyak Éjszakája Fesztivál | Victor Vasarely | Vasarely Múzeum

megnyitó | 2022. május 28. 16:00

web | https://vasarely.hu/vasarely_a...

cím | Vasarely Múzeum Budapest

Térkép

A Műtárgyak Éjszakája Fesztivál programjaként ajánljuk az alábbi programot Juhász Litza múzeumpedagógus vezetésével:

Érintési pontok – kettősségek Vasarely műveiben
Fedezze fel Vasarely műveit kézzel fogható anyagokon keresztül

Az Érintési pontok című interaktív vezetés a kettősség fogalmát járja körül Vasarely műveiben. Vasarely alkotásainak háromdimenziós makettjei és más, kézzel fogható anyagok segítségével merülünk el a kinetikus művészet világában. Mozgás és mozdulatlanság, üres és telt, homorú és domború – csak néhány a számos fogalom közül, amelyek az állandó gyűjteményben található művek alapját képezik.
Ez a vezetés lehetővé teszi, hogy sérült látású látogatóink is megismerkedhessenek a gyűjteménnyel és bekapcsolódhassanak a beszélgetésbe. A múzeum bejáratánál lift biztosítja a hozzáférést az első emeleten található gyűjteményhez.

A látássérült érdeklődők jegyvásárlás nélkül is részt tudnak venni a programon. Kérjük, a programra közvetlenül a szervezőknél az alábbi e-mail-címen regisztráljanak: lilla.horvath@mutargy.com

A program magyar nyelven kerül megrendezésre.

A program a Műtárgyak Éjszakája Fesztivál keretében valósul meg, további információ és regisztráció: https://vasarely.hu/vasarely_allando_kiallitas/mutargyak-ejszakaja-fesztival-123255

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.

FKSE Patron