esemény

"Az I. FotoKlikk Fotós Akadémia, melynek elsődleges célja közérthető, sőt szórakoztató módon, jó fotósok munkáit, gondolatait, munkamódszereit bemutatva ötleteket adni és hasznos tanácsokkal, tippekkel segíteni a megvalósításukat. Mindezt ráadásul úgy, hogy megpróbálnak egy másfajta, a hagyományos fel- és megosztásokra fittyet hányva szerveződő, újfajta megközelítést, szemléletet képviselni."

Május 14-én, szombaton, a FotoKlikk megszervezi a hazai legnagyobb, egész napos szakmai napját, 5 szekcióval és 16 előadóval. Az 5 szekciót a szekció témájára szakosodott neves moderátorok vezetik.

Az online és interaktív szakmai napot a fotográfiára, azon belül is a természetre fókuszálják. De ez nem csak a természetfotóról fog szólni, asztrofotózás, ökológia, extrémsportok, történetmesélés adja ki az 5 szekciót, olyan többszörös fotópályázati győztesekkel mint Horvath Esther, Bácsi Róbert László, Kállai Márton, Radisics Milán, Dr. Francsics László és Dr. Kolláth Zoltánt, de sorolhatnánk az összes előadót, hisz mindannyian mesterei szakmájuknak és a fotográfiának.

A 90 perces szekciókban 20 perces előadásokat egy 30 perces kerekasztal követi, majd egy 30 perces kötetlen, nem közvetített Zoom beszélgetés, kérdés-felelet zárja.

A FotoKlikk mindent beleadott és egy mint terjedelmében, mint színvonalában egyedit alkot. Filmstúdió környezetből élőben leadott, látványos, virtuális 3D hátteres, pörgős előadásokat láthatunk, közel 10 órán keresztül miközben rengeteg játék és sorsolások színesítik az amúgy sem szürke adásmenetet.

Az adásokat élőben és utólag 7 napig is megtekinthetik a jegyeket vásárlók, aminek különlegessége, hogy a fotóklubokat vagy családokat is támogatandó csoportos jegy is kapható.

Jótanács

Az ikOn oldalain elhelyezett hirdetésekkel (bannerekkel) a kortárs képzőművészeti események nagyobb látogatottsága érdekében végzett munkát támogatja!

az ikOn médiaajánlata