esemény
Kincskeresés | Családi nap | dr. Rácz Tibor Ákos | Ferenczy Múzeumi Centrum

megnyitó | 2022. január 29. 10:00

web | http://muzeumicentrum.hu

a kiállítás bezárása | 2022. január 30.

cím | Ferenczy Múzeum, Szentendre, Kossuth L. u. 5.

Térkép

Családi nap a Kincskeresés, kaland, tudomány. Közösségi régészeti projektek Pest megyében című kiállításhoz kapcsolódva.
Ki ne szeretne kincseket találni? Pláne, ha a kezébe adnak egy profi fémdetektort és pointert, amivel a föld alatt megbúvó fémtárgyakat könnyedén megtalálhatja?! Ebben lesz segítségünkre Győri Tibor, a Közösségi Régészeti Egyesület tagja és önkéntese.
Csatlakozz Te is a kincskeresők csapatához, hogy a Duna-parti kaland részese lehess!
Gyülekező: 10:00 Ferenczy Múzeum udvara (Szentendre, Kossuth L. u. 5.)
Amíg a gyerekek a Duna-parton kincsre vadásznak, a szülők dr. Rácz Tibor Ákos kurátor tárlatvezetésén vehetnek részt a Kincskeresés, kaland, tudomány. Közösségi régészeti projektek Pest megyében kiállításon, a Ferenczy Múzeumban.
A szabadtéri program után a családi nap zárásaként pedig a szülők már együtt a gyerekekkel, egy mese segítségével játékos felfedező útra kelhetnek a kiállításban.

A kincskereső foglalkozás díja: 500 Ft/fő (7 év alattiak 1 kísérőjének ingyenes)
Regisztráció (maximum 15 fő): muzeumpedagogia@muzeumicentrum.hu
* * *
A múzeum kiállításai és rendezvényei védőmaszk viselésével látogathatók. Köszönjük együttműködésüket!
* * *
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
* * *
Az FMC eseményein kép- és videófelvétel készülhet. Részvételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az FMC a felvételeket közösségi média felületein és honlapján felhasználja. Hozzájárulását az info@muzeumicentrum.hu címen bármikor visszavonhatja.

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

FKSE Patron