esemény
Exkluzív tárlatvezetés Csepelyi Adriennel az Esterházy Art Award 2021 kiállításban | Csepelyi Adrienn | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2022. február 12. 16:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Térkép

Csepelyi Adrienn újságíró tárlatvezetése az Esterházy Art Award 2021 kiállításban.

“Csak egészség legyen meg kortárs művészet!” – ez Adrienn újságíró (WMN), író mottója, aki szenvedélyesen keresi és írja meg a popkultúra összefüggéseit és életünkre gyakorolt hatását. Ahogy Popfilter című podcastjében, úgy tárlatvezetéseiben is előfordulhat bármi a zenehallgatástól a versekig, a személyes sztoriktól a legkülönfélébb kulturális referenciák felidézéséig. Egy biztos: unalom kizárva.

Bővebben a kiállításról: Az idei Esterházy Art Award díjhoz kapcsolódó kiállítás méreténél, központi szerepénél és a jelölt művészek gondos kiválogatásánál fogva a fiatal művészeti szcéna legmértékadóbb áttekintésének minősül. Az Esterházy Art Award kulturális jelentősége nemcsak a kortárs művészet támogatásában rejlik, hanem abban a lehetőségben is, hogy új társadalmi tendenciákat és gondolkodásmódokat ismerjen fel.

 

Az eseményen kiállítási belépővel vagy bérlettel lehet részt venni regisztrációt követően.

Regisztrálni IDE KATTINTVA lehet.

 

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében látogatásukkor viseljenek a múzeum egész területén maszkot. Ez mindannyiunk érdeke.

Jótanács

Az ikOn adatbázisába feltöltött események az artRoll oldalakon azonnal láthatóvá válnak.