esemény
Youngart-Porsche-METU Kortárs Képzőművészeti Pályázat zárókiállítás és Youngart Kortárs Karácsonyi Art Fair | Esse Bánki Ákos, Békési Ervin, Benedek Róza | Youngart Online Gallery

megnyitó | 2021. november 25. 11:00

web | https://youngart.hu/blog/kiall...

a kiállítás bezárása | 2021. december 17.

cím | Kubik Coworking Budapest, 1137 Budapest, Jászai Mari tér 5-6.

Térkép

Karácsonyi vásárral egybekötött kiállítás keretein belül mutatkoznak be a Youngart-Porsche-METU közös pályázatának díjazottjai november 25-től december 17-ig a Kubik coworking kiállítótermében.

A november elején lezárult Youngart-Porsche-METU Képzőművészeti Pályázat három kategóriájának nyertese, Esse Bánki Ákos, Békési Ervin és Benedek Róza a pénzbeni juttatáson felül lehetőséget kap arra, hogy a pályázat zárókiállításán bemutathassák alkotásaikat és munkásságukat a nagyközönségnek.

A kiállítást egy karácsonyi vásár is kíséri, ahol az érdeklődők kedvezményes áron válogathatnak a youngart alkotóinak közel 200 műve közül. A rengeteg egyedi festmény, szobor, fotó, grafika és digitális print közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb alkotást, akár alacsonyabb összegért szeretne a karácsonyfa alá egy kisebb darabot szeretteinek, akár a saját nappaliját kívánja díszíteni egy nagyobb méretű remekművel.  

A youngart számára a Kubik egy tudatos választás, egy tökéletes helyszín, ami adottságaiból adódóan nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy az emberek barátságos és otthonos hangulatban, feszengés és küszöbfélelem nélkül tudjanak belépni, majd elmerülni és válogatni a youngart.hu fiatal alkotóinak jobbnál-jobb alkotásai közül. A programot tárlatvezetések gazdagítják, és karácsonyi hangulat kíséri.

 

Az esemény Facebook oldala: https://fb.me/e/1dqCXPxiE 

Jótanács

Ha az ikOn működésében bármilyen problémát észlel az ikOn 4.0-ra való átállás következtében, kérjük azonnal jelezze az ikon@ikon.hu e-mail címen!

A problémákat igyekszünk a legrövidebb idő alatt kijavítani.