esemény
FÁBRY SÁNDOR EXKLUZÍV TÁRLATVEZETÉSE A METAFIZIKUS ÁTHATOLÁS EGY ZEBRÁN CÍMŰ KIÁLLÍTÁSBAN | Fábry Sándor | Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum

megnyitó | 2021. november 6. 16:00

web | https://www.ludwigmuseum.hu/pr...

cím | Ludwig Múzeum, 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

Térkép

A Metafizikus áthatolás egy zebrán című kiállításban Fábry Sándor író, humorista, műsorvezető, dramaturg kalauzolja végig a látogatókat.

 

Kérjük, regisztrációjával jelezze részvételét az eseményen.
REGISZTRÁCIÓ


A kiállításról bővebben:
A vadászat mind a mai napig betölti évezredes szerepét, a létfenntartástól az arisztokratikus időtöltésig. Kiállításunk egyfajta keresztmetszetét nyújtja annak, hogyan gondolkodnak ma a művészek a természet és a vadászat kapcsolatáról. A közel harminc alkotó munkái a kvázi reprezentációs formáktól a kritikus álláspontokig a lehető legváltozatosabban közelítik meg a témát.

Kérjük kedves látogatóinkat, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében látogatásukkor viseljenek a múzeum egész területén maszkot. Ez mindannyiunk érdeke.

Köszönjük az együttműködést!

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.