esemény
FINISSZÁZS a Kassák Múzeumban – LADIK KATALIN performanszával | Ladik Katalin | Kassák Múzeum

megnyitó | 2021. október 15. 18:00

web | http://www.kassakmuzeum.hu/ind...

cím | Kassák Múzeum, 1033 Budapest, Fő tér 1.

Térkép

FINISSZÁZS –  LADIK KATALIN PERFORMANSZÁVAL

Kürti Emese kurátori tárlatvezetése után, Ladik Katalin A víz emlékezete című multimediális performansz-előadásával búcsúzunk a Kassák Múzeum Költészet és performansz - A kelet-európai perspektíva című időszaki kiállításának gazdag anyagától.

Ladik Katalin (1942, Újvidék) költő, előadóművész és színésznő írott versei mellett hangkölteményeket és képverseket alkot, kísérleti zeneművek és hangjátékok létrehozója és vokális előadója. Vizuális munkáinak jelentős részét (képverseket, kollázsokat, mail-art alkotásokat, hanglemezeket) nagy nemzetközi gyűjtemények őrzik. Számos hatvanas-hetvenes évekbeli performanszát és hangköltészeti előadását rögzítő videó és fotó szerepel időszaki kiállításunkon, melynek záróeseménye kivételes élményt ígér.

Kiállítótermünk befogadóképessége véges, ezért a beengedésnél előnyt élvez az, aki regisztrál a kassakmuzeum@pim.hu email címen!

Jótanács

Ha egy névre vagy címre kattint az artRoll oldalakon, akkor az ikOn kilistázza, hogy az adott személy vagy esemény hol fordul elő az ikOn oldalain.

OFF Biennale