esemény
FELÜLÍRT GESZTUS | PÁL Csaba | MAMŰ Galéria

megnyitó | 2021. szeptember 17. 19:00

a kiállítást megnyitja | KOZÁK Csaba

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. szeptember 17.

cím | MAMŰ Galéria

Térkép

FELÜLÍRT GESZTUS
2021.09.17 – 2021.10.01.

KIÁLLÍTÓ MŰVÉSZ / EXHIBITING ARTIST:
PÁL Csaba

MEGNYITÓ / OPENING: 2021. szeptember 17. 19:00 / 17 September 2021 7pm

MEGNYITJA / OPENING BY:
KOZÁK Csaba, művészeti író / art writer
DÓRA Attila zeneszerző, klarinétművész / composer, clarinetist

//

MEGTEKINTHETŐ / ON VIEW:
2021. október 1-ig, szerda, csütörtök, péntek 16-19 óra között /
until 1 Oct 2021, Wednesday, Thursday, Friday from 4pm to 7pm

//

HELYSZÍN / VENUE: MAMŰ Galéria / Gallery H 1071 Budapest, Damjanich u. 39. (bejárat a Murányi utcából / entrance from Murányi str.)

//

A kiállítás a kép kialakulását az alkotás folyamatát és a változás észrevehetetlenségét járja körül. Hogyan mutatható be egy műalkotás kialakulása, kezdetetektől a végkifejletig, milyen döntések elé kerül az alkotó, hogyan érzékelhetjük a változásokat az alkotás folyamatában? Lehet-e a vázlat is kész mű?  Bemutatóm a jó és rossz döntések sokaságát, mire kialakul a végleges mű. Minden részeredmény egy önálló műalkotás, mely egy művé áll össze. A kiállítás az apró részletekből épít képfolyamot, mely az állandóság és a mindig változás állapotát ütközteti.

/

The exhibition explores the process of creation and the imperceptibility of change. How to show the development of a work of art, from beginning to end. What choices does the artist have to make? How can we perceive change in the process of creation? Can a sketch be a finished work?  I’ll show you the many good and bad decisions that are made before the final work is created. Each partial result is a work of art in its own right. The exhibition constructs a stream of images from the small details, which collide a state of permanence and ever-changing.

//

A MAMŰ Galéria támogatói / The MAMŰ Gallery is supported by: NKA Nemzeti Kulturális Alap https://nka.hu/, MMA Magyar Művészeti Akadémia, EMMI Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata

//

WEB: https://mamusociety.wordpress.com
https://www.facebook.com/events/434876574590153

//

#mamu #mamuunderground #mamusociety #underground #contemporary #contemporaryart #mamugaleria #mamugallery #exhibitionopening #exhibition #art #budapestunderground #alternativeart #artistrunspace #artistinitiative #arts #hungarianart #felulirtgesztus

Jótanács

Ha egy időpontra kattint, akkor az ikOn megmutatja, hogy erre a napra milyen eseményeket regisztráltak.

OFF Biennale