esemény
Kovács Máté - Takács Ádám: Harmadik fél / Third Party | Kovács Máté, Takács Ádám | Horizont Galéria

megnyitó | 2021. április 28. 16:00

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. junius 9.

cím | Horizont Galéria

Térkép

A kiállítás látogatható:
2021. április 28-tól június 9-ig.
Megnyitó esemény nem lesz, de 16:00-20:00ig jelen leszünk! 🙂


A Harmadik fél két művész (Kovács Máté és Takács Ádám) közötti együttműködés, amely többek között a közös hivatkozási pontokon és a kész formák (újra)felhasználásán alapszik. A térben képek és tárgyak helyzetbe hozásával és összeépüléséből efemer konstellációk, antropomorf hibridek jönnek létre a térben. Aktorok, amik létrehozzák az installációt belsőleg működtető kommunikációt és absztrakt kapcsolati hálót – egy élettelen tárgyakból álló életképet és mozdulatlan színházat. Egyszerre drámai és romantikus, könnyed és játékos, szangvinikus és kolerikus, flegmatikus és melankolikus.
Mindezek, úgy tűnik, ugyanarra mutatnak: egy rejtett és meghatározhatatlan, fluid (sőt, likvid) valami/valaki jelenlétére: a harmadik félre.
„A harmadik fél ebben az esetben valaki, akivel az együttműködésünk pont annyira közös, mint amennyire különböző. Nélküle is sikerülhetett volna és Vele is sikerülhetne."


Grafika : Kazsik Marcell
Külön köszönet : Báder Ferencnek

Jótanács

Az ikOn artKomm levelek nem mindenben helyettesítik a postai meghívókat, de az ikOn használatával intézményenként átlagosan 4 havonta sprólható meg annyi papír, amennyi egy fa életét jelent(het)i.

hymex2021