esemény

megnyitó | 2021. április 22. 19:00

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. szeptember 26.

Online program!

Virtuális tárlatvezetés Czimbal Gyula fotográfussal, a kiállítók egyikével és Bán András műkritikussal, a kiállítás kurátorával a Kik vagyunk | Fotográfiák képzőművészekről c. tárlaton.

'Ez a kiállítás többek között megnyílásokat, feltárulkozásokat jelent a számomra, ahol szemtől szembe találkoznak tekintetek és ahol az alkotóterekkel és műtermekkel együtt maguk az alkotók, a művészek nyílnak meg.' (Czimbal Gyula)

A Kik vagyunk kiállítás fő vonulatát több kiemelkedő fényképész portfóliója képezi a kezdetektől, azaz Székely Aladártól a jelenig. Emellett bemutatunk néhány önarcképet, műterembelsőt, melyek arról tanúskodnak, hogyan látják a képzőművészek önmagukat, munkakörnyezetüket, így a festmények, grafikák és a fényképészek portréi mintegy párbeszédbe kerülnek. Felkutattunk dokumentumokat a fotógyűjtésről, a történetmesélés kapcsolatáról, a csak fényképeken rögzített művészeti eseményekről, barátságokról, közös emlékekről, köztük olyanokat is, amelyek a Műcsarnok archívumában őrzik a távolabbi és a közeli múlt emlékeit.

A tárlatról bővebben: http://mucsarnok.hu/kikvagyunk

premier: 2021. április 22. 19.00
Az esemény a premiert követően folyamatosan elérhető!

Jegyár: 900 Ft
Hamarosan indul az online jegyértékesítés: www.jegymester.hu

A tárlat virtuális sétája: http://mucsarnok.hu/panoramafoto/kik_vagyunk/

 

Jótanács

Ne elégedjen meg az artKomm levelek olvasásával! Az ikOn weboldalán sokkal több információt talál az eseményekről.