esemény
Art unboxed - megbontjuk a rendet 10. | Szentirmai Tamás, Vági János, Süli-Zakar Szabolcs, Don Tamás | Modem Modern és Kortárs Művészeti Központ

kurátor | Koroknai Edit

megnyitó | 2021. március 26. 17:00

web | https://www.facebook.com/event...

a kiállítás bezárása | 2021. április 23.

Art unboxed_10, azaz a Modem 2021 januárjában indult Kicsomagoljuk a művészetet tematikus beszélgetéssorozat tizedik kiadásában társdiszciplínában is alkotó építészekkel találkozhatunk.

Szentirmai Tamás az építészet és annak határterületeit vizsgálja. Kutatási területe az oktatási terek építészete valamint a hagyomány szerepe a kortárs építészetben. Éveken keresztül tanulmányozta a kortárs portugál építészetet. Vági János térelmélettel foglalkozik, tervezési munkái mellett az utóbbi években a prózaírásra is koncentrál. Több projektben dolgoztak együtt, nyitottak az együttgondolkodásra, a közösségben létrejövő projektekben való részvételre. 2019-ben a Modemben, a Debreceni Nemzetközi Művésztelep, a művészet anyagával foglalkozó kurzusában feszegették a technológia, a kreativitás és a költői gondolkodás összefüggéseit. Mindketten a Debreceni Egyetem Műszaki karának oktatói.

Március 26-án, pénteken 17 órától egy-egy alkotásukat, de főként életüket és munkásságukat próbáljuk meg kicsomagolni némi személyes mondandóval kiegészítve, a szigorúan szakmai témákat is megelőzve. A beszélgetőpartner ezen a héten Süli-Zakar Szabolcs és Don Tamás a Modem kurátorai, a program pedig a Modem facebook oldalán mindenki számára követhető. És ingyenes, de köszönettel vesszük, ha jelképes összegű Modem-jeggyel minél többen támogatják a munkánkat. A támogatójegy (200 forintos áron) elérhető az alábbi linken: https://modemart.jegy.hu/program/modem-jegy-121553

Jótanács

Ha egy intézmény nevére kattint, akkor az ikOn megmutatja az intézmény adatait és azt, hogy milyen események lesznek ebben az intézményben.

hymex2021