esemény

A Gonosz Bálna kiállítás - www.isbnbooks.hu/2020/08/25/a-gonosz-balna - keretében a kiállító művészek kedvenc videóiból VHS délutánt rendezünk a galériában. Újra találkozhatunk Lindával, Quinn Mallory-val és kedvenc reklámjaink és rajzfilmjeink vagy Scooter sarkadi látogása se maradhatnak ki.
Az esemény a járványhelyzet miatt regisztrációhoz kötött, melynek menete a következő:
1. Csekkold le, hogy milyen időpontok vannak és melyikre van még hely. A táblázatban különböző színekkel jelöltük az egyes intervallumokat. A kitöltetlen sorok jelentik a szabad időpontokat. Minden időintervallum 30 perces és 15 ember tud regisztrálni. Célunk, hogy a rendezvény során végig kényelmesen elférjünk és be tudjuk tartani a távolságtartásra vonatkozó ajánlásokat. Foglalt időpontok: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UTA1MRzeRHZJP3wggp73P6BjxKS1IKedKDHCZyY7DoE/edit?usp=sharing
2. Gondold ki melyik időpont lenne számodra megfelelő és nyisd meg a kérdőívet az alábbi linken és add meg a neved, valamint az e-mail címed: https://forms.gle/8AvgtnhsK1GX189N8
3. Végeztél is! A rendszer nem küldd e-mailes visszaigazolást, így kérünk erre ne várj. Amennyiben kitöltötted a kérdőívet, úgy szeretettel várunk az eseményen az általad megjelölt időpontban.
A járványügyi helyzetre való tekintettel, fenntartjuk a programváltoztatás jogát, de amennyiben valami változik, esetleg a rendezvény elmarad, úgy e-mailben értesítünk!
Az eseményre kérünk feltétlen hozz maszkot, kézfertőtlenítővel pedig mi készülünk. Köszönjük az együttműködésed!

Jótanács

Az ikOn archívumában az összes 2000. januárja óta feltöltött esemény megtalálható.
archívum