esemény
OMNE TRINUM EST PERFECTUM | Felsmann Tamás tervezőgrafikus-művész kiállítása | Felsmann Tamás | Hegyvidék Galéria

megnyitó | 2020. szeptember 3. 18:00

a kiállítást megnyitja | Sára Ernő grafikusművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja

a kiállítás bezárása | 2020. október 1.

cím | Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

Térkép

OMNE TRINUM EST PERFECTUM

Felsmann Tamás tervezőgrafikus-művész kiállítása

2020. szeptember 3. – október 1.

Felsmann Tamás DLA Munkácsy Mihály-díjas tervezőgrafikus-művész megkerülhetetlenül fontos szereplője a magyar tervezőgrafikai életnek, valamint a képzőművészeti felsőoktatásnak. Életművét fantasztikusan artisztikus, intellektuálisan kifinomult, bravúros grafikai megoldások, és szinte befogadhatatlan részletgazdaság jellemzik. Alkotásaiban az építészeti, geometrikus formanyelv mellett a másik visszatérő téma a nemzeti kötődés, a magyar és egyetemes kultúra, valamint történelem iránti tisztelet, a polgári értékek megjelenítése. Művészi munkásságát számos nemzetközi és hazai díjjal ismerték el, többek között hat alkalommal érdemelte ki az Országos Tervezőgrafikai Biennále fődíjait.

Kiállításmegnyitó: 2020. szeptember 3. (csütörtök) 18:00
A kiállítást megnyitja: Sára Ernő grafikusművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

A kiállításmegnyitón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött (0 Ft-os regisztrációs jegy váltásával). Maximális létszám: 50 fő

A kiállítás megtekintése regisztrációs jegy (200 Ft) megvásárlásával lehetséges, 2020. szeptember 4-től október 1-ig, keddtől péntekig 10:00–18:00, szombaton 10:00–14:00 között.

Jegyek kaphatók, illetve regisztrálni a hegyvidekgaleria.jegy.hu oldalon, valamint a MOMkult jegypénztárában (1124 Budapest, Csörsz utca 18.) és a Hegyvidék Galériában (1126 Budapest, Királyhágó tér 10.) lehetséges.

 

Jótanács

Ha egy intézmény nevére kattint, akkor az ikOn megmutatja az intézmény adatait és azt, hogy milyen események lesznek ebben az intézményben.

Besny� �va -- Szem�lyes t�vols�g