esemény
Karácsonyi Kortárs Művészeti Vásár és Kiállítás 2019 | 100 képzőművész | LATARKA - Kortárs Művészeti Galéria

megnyitó | 2019. december 5. 19:00

web | https://www.facebook.com/artme...

a kiállítás bezárása | 2019. december 20.

cím | KUBIK coworking, Jászai Mari tér 5-6. 1137 Budapest

Térkép

ARTMESSENGER Karácsonyi Kortárs Művészeti Vásár

Megnyitó: 2019. december 5-én 19.00 órakor

Nyitvatartás: 2019. december 5 - 20. között hétköznap 9.00 – 18.00

Helyszín: KUBIK coworking, Jászai Mari tér 5-6. 1137 Budapest

Folytatva a LATARKA Galéria hét éve tartó hagyományát, ezúttal új néven és új platformon indul útjára a karácsony kortárs művészeti vásár. A szervezők egy belvárosi, központi helyszínen várják az érdeklődőket, méghozzá a Jászai Mari téri KUBIK coworking kiállítóterében! Az exkluzív tárlat lehetőséget nyújt arra, hogy ezúttal valami igazán unikálisat: elismert kortárs alkotók minőségi munkáit vásárolhassák meg szeretteiknek!

A projekt célja idén is az, hogy az igazán nívós és színvonalas képzőművészeti alkotásokra a nagyközönség figyelmét is felhívjuk. A kiválasztott képzőművészek bemutatásával együtt fontos számunkra az is, hogy a művészet élvezete és pártfogása népszerűvé válhasson azok számára is, kiknek eddig a műfaj idegen volt. A szervezők nem titkolt szándéka továbbá a művészet szerteágazó ágazatainak képviselete, hiszen a személytelen, de divatos fogyasztási cikkek helyett egyedi képzőművészeti alkotást ajándékozni páratlan élmény.

Az idei alkalom már csak azért is különleges, mert a művészet iránt érdeklődő közönség és a kortárs képzőművészek közti együttműködést célzó esemény élén idén egy új név és új platform, az ARTMESSENGER áll. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is több mint 100 képzőművész 200 munkája lesz látható a feltörekvő, új generáció műveitől kezdve a már befutott fiatal alkotók munkáikig. 

A vásár 2019. december 5-én 19.00-kor kezdődik, és december 20-áig várja a látogatókat. Vendégeink a megvásárolt műalkotásokat azonnal hazavihetik. Teljes életnagyságukban látni és kiválasztani a műveket rendkívüli tapasztalat, ezért érdemes élőben megtekinteni az alkotásokat a kiállítóhelyszínen.

A karácsonyi kiállításon és vásáron minden műkedvelőt és műgyűjtőt sok szeretettel várunk!

Érdeklődni elsősorban email üzenetben lehet: artmessenger.org@gmail.com vagy facebook üzenetben

(Szükség szerint telefonon: 06308481439 vagy 06304551540)

Jótanács

Ne elégedjen meg az artKomm levelek olvasásával! Az ikOn weboldalán sokkal több információt talál az eseményekről.

Besny� �va -- Szem�lyes t�vols�g